Podden firar snart ett år

I måndags spelade vi äntligen in ett nytt avsnitt av podden. Det var längesedan nu som Elna och jag kopplade upp oss mot skype. Längesedan jag skapade tillfällig poddkoja. Vi har som jag skrivit förut inget schema, ingen regelbundenhet utan spelar in när vi båda kan. När det passar livet i övrigt. När vi väl gör det är lite av en högtidsstund. En timme och lite till som går jättefort och som ger så mycket energi tillbaka. 

I måndags pratade vi om våra mer eller mindre reviderade mål inför 2019, om Elnas spännande elitsatsning och om träningsschema och energiboost i form av en cykelhelg som jag varit på. Surr som flöt lika bra som det brukar utan manus, med lite bloopers och samma lilla nervositet när jag ska påa poddens avsnitt. Det som jag gjort 9 gånger nu men alltid tycker är svårt. Vi gör det varannan gång och spelade precis in det 18:e avsnittet. Tänk 18 avsnitt och snart firar podden ett år. Strax efter jul i fjol bestämde vi oss för att köra i gång. Det som var en ide när vi sågs i Åre året innan och som sedan fick ligga till sig lite. Det allra första avsnittet av podden klippte jag klart i Idre i januari. I stugan som jag och Hasse hyrde när han gick utbildning. Jag satt också ett par timmar i en restaurang med hörlurar på och försökte förstå hur jag skulle göra i programmet jag använder. Det tog tid och jag var så noggrann att ljudet skulle bli perfekt. 

Det blev bra och nervös släppte vi vårt allra första avsnitt. Sedan har det rullat på och vi har pratat om så mycket. Om oss själva, om vår kärlek till cyklingen, om hur den har förändrat våra liv på olika sätt. Om prylar och träning och att det är helt okej att vara nybörjare och känna sig dum trots att man inte behöver. Det som värmer hjärtat mest är ändå alla fina ord som vi fått. Meddelanden från lyssnare som tackar, som gillar det vi gör. 

Är du nyfiken på det första avsnittet finns det här!   De andra avsnittet också för den delen.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: