Poddklippning och krasslighet

I söndags pratade jag och en cykelvän, Mikael, på vägen hem från fatbiketuren om att vara sjuk. Han hade nyligen blivit frisk från en av alla förkylningar han dragit på sig under vintern. Jag sa lite morskt att jag klarat mig ovanligt bra med bara en vecka av förkylning och utebliven träning sedan november. Bara därför lär jag bli sjuk nu avslutade jag meningen med. Man ska aldrig säga sådana där saker. För i går morse vaknade jag med en tjock känsla i halsen som inte avtog under dagen. I morse fanns tjockheten kvar och jag bestämde mig fören extra vilodag. Intervaller utomhus skulle bara vara idiotiskt. Planerade om och la intervallerna till fredagen i stället. Nu är jag lite täppt i näsan men tjockheten börjar ge sig. Motar Olle i grind som det heter. Träna hinner jag göra och känner för en gångs skull ingen stress över uteblivna pass.

I stället för fyror har jag i stället ägnat ett par timmar till att sitta vid köksbordet och klippa poddens 21:a avsnitt. Ett litet ovanligt avsnitt eftersom vi var fyra stycken i stället för två. Linda Tufvesson och Henrik Öijer svängde förbi hos Elna i Alboga i söndags och vi pratade cykel i massor. Över Facebooks videosamtal, med Elnas mikrofon på tre personer och jag i dotters sovrum i Östersund. Elna har skrivit mer om det idag så in och läs hennes inlägg!

Det var lite nervöst att importera Elnas fil i datorprogrammet jag klipper i. För tänk om det skulle vara riktigt dåligt ljud, mycket eko eller alldeles för ojämna ljudnivåer på de tre. Eller att min fil skulle vara konstig på något sätt. Det hade varit lite svårare att spela om podden än om det bara varit jag och Elna. Men det var inget konstigt mer än lite mer rumseko än vanligt på Elnas fil och jag kunde andas ut och påbörja klippningen.

Det blir ett riktigt intressant avsnitt. Ett avsnitt med mycket cykelglädje och många kloka tankar och spännande berättelser från dem. Tänk att nu har vi även haft poddens första gäster. Nervöst men roligt!

Nu ska jag återgå till klippningen och sedan göra tidig kväll. Vakna pigg i morgon och kanske ta mig till gymmet om kroppen vill.

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: