Pre-race Långa lugnet – en vinst

Jodå jag kammade hem en vinst idag. 500 kr att handla på Addnature. Fototävling på Martins blogg och jag skickade in misärbilden på Hasse från grispasset häromsistens. Gissa om jag blev glad?! Har ägnat en bra stund åt att kika på snygga kläder. Jag gillar ju Malojas grejer så det kanske blir något sådant. Eller så slår jag till på en cykel/löparrygga.


Pre-race ja. Det är ju Långa Lugnet i morgon. Jag har glömt bort hur hemskt jobbigt det var i fjol. Det kanske är tur det. Det kommer garanterat att bli runt tre timmars slit på cykeln. Men jag längtar och har ett litet pirr i magen.
Eftersom vi bor i Rättvik i helgen har vi inte hämtat ut nummerlappar. Inget nålande av tröja eller lappning av cykel. Bara ett jäkla ätande och drickande och jakt på energibar.
Vi har ätit upp våra maximbarer och glömde köpa nya. Hemköps utbud här var magert. Mest naturdiet och byggar-proteinbars. De som killen från Enervit säljer på plats tål inte min mage.


Tänkte att jag provar denna då. Fortsätter med mitt tema ”prova massa som nya saker inför/under/efter”. Det är nåt att tugga på vilket egentligen är mest mentalt för mig. Björn körde dessa i Spanien och gillade dem.

Annars har det varit en rätt vanlig dag. Lika trist genom Finnmarken och jag funderade på om jag faktiskt är komplett galen som tänker cykla hit genom den. Vi har depåstoppat i Sveg som sig bör. Slängt på en maskin tävlingskläder. Föga upphetsande. Nu lite sömn på det här så ska det väl bli en bra dag i sadeln i morrn!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: