Prerace- genom ett blött Sverige

I bland, men bara i bland önskar jag att jag bodde lite mer söderut. Som nu när vi kuskar mil efter mil i saaben och benen stelnar i takt med sträckan vi lägger bakom oss. Men vi får se mycket, som i går, festlig husbil och en livs levande bäver som sprang över vägen i Orsa finnmark av alla ställen.


För att göra plågan mindre brukar vi mellanlanda i Rättvik, så även i går. Med cyklarna på taket denna gång! (Tack Christer för lånet av en hållare!)


Sen vidare mot Småland och Eksjö, med regnet mot bilrutan. Uppmuntrande, inte det minsta. Fast å andra sidan gör nog inte lite lera och sliriga stigar nåt. Det brukar ju vara så, jag är van.
Eftersom det såg ut att bli en varm historia på söndag fick vi langningsbesvär. Flaska på pinne tänkte vi först men när det gick att ha två flaskställ på min lilla ram bestämde vi oss för att skippa pinnarna. Nu hoppas jag bara att jag får upp flaskan och kan sätta ned den utan strul.


Vi har även inhandlat lite nödvändiga cykelprylar på cykelcentrum i Borlänge. Hasse köpte flaskställ och två uppsättningar lätta skumhandtag i vitt. Jag nöjde mig ett par till cuben. Enbart 21g per par, det ni!


Sen att det känns som jag är typ 14 kg tyngre än vid Lida Loop gör varken lätta handtag till eller i från. Pre-svullenheten är det värsta med långlopp. Usch.

Väl framme kom pirret, hämta nummerlappar, checka in, laga mat ( inte hungrig måste väl äta ändå -ännu mer svullen ) och skratta lite åt vår friggebod…eh stuga. Den lutade visst lite. Men det blev en gemytlig middag på tu man hand.


Och höjdpunkten för dagen var att få träffa Andreas och Yvonne. Sköna enkla människor som gav många skratt! Tänk vad mycket skoj cykelträsket och bloggsfären ger! Och banne mig väntar riktigt spännande saker nästa år!

Så nu ska jag försöka att sova, fokusera på att ha kul i morrn och ta revansch på ränneslätt! Ingen väggning, jag har ju depåer fyllda som räcker för hela startfältet i morrn.

God tur till alla i morrn då!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: