Prerace Långa Billingeracet


Vi åkte från Östersund i går. Supportern kvartade in redan efter 6 mil. Det tar på krafterna att resa.


Precis som i fjol stannade vi över i Rättvik och jag kunde ge cuben en riktig rengöring. Precis som i fjol kommer jag ha renast hoj i startfållan.

I morse efter god frukost åkte vi vidare mot Skövde. Med mycket pirr i magen såklart. Det kommer att bli jobbigt det här var tankarna som snurrade i huvudet.


Vi stannade en sväng i Borlänge för äta lunch och att handla allt vi glömt hemma, dvs sportdryck, kedjeolja, handskar, multiverktyg, gels, kolsyrepatronshylsa och slutligen ett par patroner. Får skylla på förvirring efter utlandsresa och ovana att långloppspacka. Dessutom på samma affär och samma fik som ja just…i fjol.


Supportern var lite piggare i dag. Hon kör på finkläder tonåring som hon är. Förhoppningsvis byts balklänningen ut mot något lite mer ledigt när hon ska langa åt oss i morrn. Eller, tja göra ett försök, hon kanske kommer på nåt roligare att göra.

Vi har hyrt rum på samma vandrarhem men ett annat rum, nu med dusch! Det är lite lyx.


Lyx är också Hasses uppladdning i form av ostkrokar. Inte min melodi men funkar säkert bra. Efter handling och incheckning hämtade vi ut nummerlapparna och fixade middag.


Sen det roligaste, att få sätta upp i hop cyklarna och testa banan lite. Det blev en sväng upp för caterpilarbacken i början och sen självklart strupen. Den gav mjölksyra långt upp över öronen och kändisspottning när Emmy Thelberg susade förbi när jag kämpade nig uppåt.


Vi hittade ett bra ställe att placera Cissi på med nya flaskor sportdryck. Nu hoppas jag att allt klaffar!! Hon passade på att låna cuben och blåste runt parkeringen i hög fart. Ärva den? Kommer inte på fråga!

Nu är jag sockerstinn, nervös och riktigt pepp på race i morrn! Hejja mig och alla andra som ska köra.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: