She Rides snurrade i Spikbodarna

I går samlade Erika, Sara och jag i hop ett gäng på 16 tjejer och snurrade fina stigar i Spikbodarna. Sara som har en månad kvar av sin graviditet skötte fikaservice tillsammans med Hasse.

Spikbodarna har mycket fin stig mellan skidspåren, stigar som inte alltid är så lätta att hitta om man inte snurrat där så mycket. En del lite klurigare stigar och många sköna släta stigar som passar både den som är van och nybörjare. Det är tjusningen med Spikbodarna, det finns något som passar alla.

Vi körde några av mina favoriter och en utförslöpa som blev en favorit för några. Så pass att de stannade kvar och körde den igen. Jag tog det lite lugnt med tanke på att jag i dag kör SM-sprint (är precis mellan kvalet och finalen) men tryckte på lite på hemvägen. Det är lite svårt att köra helt lugnt i Spikbodarna.

Efter lite över en timme samlades vi vid en av rastplatserna där Hasse och Sara hade dukat upp med kaffe, saft och fikabröd. Lite skönt häng innan vi skingrades. Det blev en sån där riktigt fin kväll igen än om lite väl varm. Vi har som övriga landet rejäl värmebölja och nästan 30 grader varmt på kvällen kändes.

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: