Så här gör mtb-proffsen!

Vill ni ser hur det ska se ut när man hojjar i skogen? Kika på denna film som grymma Åsa Erlandsson lagt upp när hon cyklade mtb sm-banan. (Hennes blogg är väldans bra också). Allstå, jag inser att det är skillnad på att köra mtb och köra mtb. Jag har med andra ord långt kvar. I de där nedförsbackarna hade jag garanterat gått försiktigt ned alternativt rullat ned med cuben över mig. Stöket ser ut som rena bergsbestigningen, herregud!

Jag inser även att långloppsbanorna är rena barnleken jämfört med detta. Men vet ni? Det är grymt att få se såna är filmer, det är teknikträning teoretiskt och jag suger åt mig av all kunskap jag kan få!
Alla är vi barn i början, eller hur? En dag ska jag vara lika grym eller nåt..

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

5 Comments

 • Åsa

  juli 17, 2012 at 20:01

  -Fast jag lovar att du klarat av större delen av SM-banan! Det är bara några ställen som är riktigt svåra. Kör man fort blir det dock svårt med alla kurvor.. 🙂

  Svara
 • admin

  juli 18, 2012 at 19:37

  🙂 Tja om det inte behöver gå så himla fort så!
  Kurvor ja! det är nästan det svåraste i bland, även om det inte ens så tvära sådana.

  Svara
 • Malin

  juli 20, 2012 at 10:56

  Såg just att du cyklade Billingeracet i år. Då måste jag ha sett dig:-) Någon gång ska jag nog också klara av det. Måste bara teknikträna lite mer först för sist jag gav mig ut resulterade det till tummen i gips:-P

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: