Senaste året med Strava 

 Elna är lika stravafrälst som mig. I går la hon ut lite skön statistik från Strava-toolbox. Hon den starka tjejen hade knipit 122 QOM:s! (Hon har bloggat om det så in och kika!)

Jag klickade fram min egen statistik för året som gått. Lite roligt att få se en cykelsäsong sammanfattad så här. 

  • 102 QOM:s (snabbaste dam på ett givet segment) tilläggas ska att jag häromkring inte har så många att fightas emot. Men jag har förbättrat mina egna tider, det är bra! 3 av dessa tider är utförslöpor, rejäla sådana. Ett steg framåt. 
  • Jag har plockat många höjdmeter i år. Jag använder Garmin så det är inga ”Iphonehöjdmeter”. Så många höjdmeter att det motsvarar upp för Mount Everest 5 gånger! 
  • 885 höjdmeter per vecka i snitt. Det är inte platt här eller i Storhogna/Vemdalen. 
  • 207 cykelpass under året. Färre än förr och inte lika många mil. Jag har inte rastat racern särskilt mycket och därför sjunker milen. 
  • Genomsnitt 4 cykelpass i veckan och nästan 30 mil i månaden. Stigmil mestadels. 

Det här enbart cykelträningen, den andra får Funbeat sammanfatta sedan. Tycker det ser rätt skapligt ut. Mest för att jag faktiskt cyklat så mycket mer nu under höst och vinter än någonsin tidigare.

Är du lika Stravatokig tycker jag du ska klicka in och kika på dina siffror! Strava Toolbox hittar du här

 

  

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: