She Rides i Östersund/Åre

Jag är sedan något år tillbaka ambassadör för nätverket She Rides och för några år sedan, (2014 första året) körde jag tjejträningar här i Östersund. Då främst mountainbike och det var riktigt roligt. Det lockade en hel del tjejer. 2015 gjorde jag några tjejträningar i She rides regi men vi hade då ingen egen grupp i stan kopplat till just She Rides. Under senare tid jag inte hunnit engagera mig så mycket i nätverket som växer varje dag. Ett nätverk som samlar massor av tjejer (och en del killar) över hela landet och som tillsammans skapar en fanatiskt fin stämning och kraft. She Rides blev också cykelklubb nu på vårkanten och även ett rent tjejlag på mtb-sidan. Ju fler tjejer som vågar sig ut på olika tävlingar och i olika cykelsammanhang desto större är kraften att göra något bra av det. Att kunna ta plats oavsett om man är nybörjare eller hållit på länge.

Nu har She Rides fått en egen avdelning här i Östersund/Åre vilket är superkul. Tillsammans med Sara Borg och Erika Holmkvist- två engagerade tjejer som varit en del av She Rides under många år- tänker vi göra den sommaren till en rolig och spännande sådan. Dels en del organiserade event och träningar och dels en grupp att samlas i, för att få cykelsällskap, hitta sällskap att åka med på tävlingar och liknande. Östersundsgruppen är som sagt en del av det stora nätverket She Rides där det bubblar av mycket cykelglädje så se till att gå med även där!

Och du, det är inte enbart mountianbike som gäller, det finns många som cyklar landsväg också! Bor du inte i det här området så finns She Rides på många olika platser i Sverige med lokala grupper. Kika in på hemsidan och hitta din ort. 

4

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: