Sista april 

Det är Valborg hemma. Vi har inte varit på hemmaplan de sista fyra åren. Det gör inte så mycket. För det är faktiskt ganska skönt att vara bortrest med sin tonåring just denna helg.   

Det är fjärde dagen här för oss. Cecilia tog en vilodag medan jag och Hasse tog ett snabbpass över Rebate, Hurcillo och Algorfa. Jag i jakt på att ta med mig en spanien-QOM hem. Det är går inte. Tjejerna här är snabba och starka och jag ingen bergsget. Får vara nöjd med ett par personliga rekord på vissa sträckor och de QOM:s jag har sedan tidigare år. Är inte i samma cykelform som förra året. Däremot så har jag blivit lite tuffare utför. Något vi övade på i dag, att inte bromsa för mycket. 

   
  

Nu tar vi ett glas vin på La Zenia. Har ätit trerätters för att fira Cecilia i efterskott. Här fanns gratis Wi-fi och hela familjen passar på att uppdatera sig…som den mordena familjen gör?!

Jag skulle ha skrivit om stress idag, temat i Bloggar om hälsa denna vecka. Jag hoppade över det, inte för att jag inte hinner men texten är inte formulerad ännu så jag väntar. Det är ett intressant ämne så det kommer vad det lider!  

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: