Sista dagen- benen sprätte

Vi åkte till Vista Bella och uppöver Torremendo och Rebate åt andra hållet i dag. En kort runda och jag kunde sprätta lite i backarna med en skön känsla i benen. Men med lite sorg i hjärtat. Sista dagen och sista turen.


Känner att jag är i lite bättre form än när jag kom ned. Nu behöver kroppen få vila lite nu när den som känns som starkast. Tänker köra ett hårdare kortare pass innan Billingen sen får det gå som det vill på lördag.

Nu väntar sista grillmiddagen, lite avslutningscava och sen sömn. 6,20 går planet från Allicante. Upp och hoppa vid tre-halvfyra i natt. En hel dag i bilen i morgon och så får jag hämta upp dottern! Det längtar jag efter.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

  • Katja

    maj 6, 2014 at 07:19

    åh, kan formligen känna den där lilla vill-inte-åka-hem-sorgkänslan i magen… men visst är det underbart när benen levererar och man känner att man blitt starkare av att ha cyklat berg en vecka! 🙂

    Svara
  • admin

    maj 6, 2014 at 10:45

    Och så samtidigt kommer känslan när man landar hemma att det är skönt och få fara hem till egen säng, och dottern 🙂

    Tror att massor av styrka sitter mentalt efter en sån här vecka, backarna hemma är inte riktigt som där och DÅ klarar man dom lätt!

    Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: