Storhogna fjäll

Sommarstigar

Storhogna fjäll

Jag fick plötsligt en stor längtan till sommarstig. Till cykelhandskar med korta fingrar, till svettränder på cykeltröjan och lukten av varma sommarfjäll och skogar. Till enkelheten i att bara rulla ut cykeln utan att behöva förbereda så mycket innan.  Längtan till skrapsår på underbenen och lerprickar på ryggen.  Att få få varm fartvind i ansiktet och köra det fortaste på favoritstigarna och sedan hänga lite på styret efteråt och dricka ljummet vatten ur flaskan.

En längtan att få leka, träna svårigheter och skratta så att det gör ont i magen. Få jaga snabba Happyiter och känna att det går att hänga än om korta bitar. Jag längtar sommarcykling. I massor. Och snart är vi där igen. På vårstigar där förstärkningsplaggen tas av ett efter ett. Det är bara januari men att längta betyder bara att jag inte tröttnar på det jag gillar allra bäst. Men först ska jag åka skidor ett par månader till och när våren kommer börjar jag med all säkerhet att längta skidor igen.

För lite sommarcykelfeeling får ni tre klipp från i somras. Från min lite magra youtubekanal men som jag planerar ta tag i lite mer framöver. Det är ju roligt att klippa film och roligt att återuppleva lite av de bästa rundorna eller stigarna.

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: