Spontan happyrunda med kaffe

Episk

Jag hade redan cyklat i dag. En kortare långsam runda över Lövsta mitt på dagen. Med jobbigt trötta ben och motivation någonstans i höjd med strumporna åkte jag mest och tittade på naturen i 2 mil. Dessutom duggregnade det.

Vid middagsbordet halv sju såg Hasse att Stefan föreslagit Frösö lång med samling i Badhusparken vid 7. Hasse som är krasslig avstod. Jag hade inte tvättat cykel och mina ben kändes som timmerstockar. Dessutom var mina cykelskor lika blöta som när jag klev ur dem vid ett-tiden.

Men jag skyndade mig ned till Badhusparken och det ångrar jag inte en sekund. Benen vaknade till allt eftersom och bättre flyt på stigarna var det längesedan jag hade. Med Jimmy som är snabb som en iller framför och Stefan och Pär tätt i hasorna kunde jag inte annat än att stå på och köra bra. Jag är fortfarande fånigt feg utför men att köra tillsammans med de här killarna utvecklas jag. Dessutom är det inte långt mellan skratten.

När Jimmy tog fram en kaffetermos blev kvällen episk. Nästan 32 km i kvällsol. Det gjorde inget att jag kom hem vid halv tio en söndagskväll.

Så här borde alla cykelturer vara. Punkt slut.
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: