• Home
 • /
 • Cykligt
 • /
 • Stadshäng och göra sitt jobb på trainern

Stadshäng och göra sitt jobb på trainern

Cissi kom förbi på jobbet i dag. Hjälpte mig att fixa lite på kontoret, jag försöker bo in mig i en skrubb och det funkar väl så där.
Vi hade planerat att vardagslyxa lite med käk på stan, vi är nämligen ensamma i kväll. Jag behövde även köpa nya skor så då passade det bra att få lite tips av tonåringen. Jag kikade på lite mer tjejiga skor, tänkte piffa upp sommaren med lite färg. Det blev inte så. Jag trivs ju bäst i dessa och svart är snyggt.

Så till dagens jobb för kroppen. Styrkeintervaller på trainern, de som jag körde för ett tag sedan. Tungt motstånd och låg kadens i stege. 1-2-3-4-4-3-2-1 med en minuts vila mellan varje intervall och 2 minuters vila innan jag vände nedåt. Enkelt.

Benen kändes rätt pigga och starka i dag. Jag tuggade på bra och försökte tänka bort att det gjorde ont i låren. Tänkte så hårt att jag glömde bort hur stegen såg ut och försökte räkna i kapp under vilan hur många jag gjort. Misslyckades kapitalt. Jag missade första fyran, körde 5 minuter. Började sedan fundera på om jag missat nån intervall när jag gjort klart den sista, javisst, de där treorna. Gjorde två tunga 1:or och en trea innan jag gav upp. Det blev i allfall ett bra pass till slut. Nu skakar benen.

Nu börjar trainern kännas lite som kliv upp och gör ditt jobb. Jag vill cykla ute! Njuta av fartvind, stigar och rötter.

Kämpa, snart vår och om 19 dagar åker vi till Torrevieja, då blir det cykla av!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • admin

  april 11, 2013 at 19:07

  Lite mer än vardagslyx det! Jag tänkte det, tittade på ett par…ljusbruna! Nä men jag gillar de röda men är så jäkla praktisk lagd att de inte skulle funka till vissa byxor..jag är allt annat en skomänniska…två par, räcker gott, fast tränings/cykelskoparken ska vi inte prata om.

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: