• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • I stället för att cykla – lära sig fota cyklister

I stället för att cykla – lära sig fota cyklister

Jag lånade Hasses kamera och satte på teleobjektivet. Övertalade Cissi att följa med upp till Torråsen för att heja på deltagarna på Egonsträningen. I kväll stod nämligen ett varv runt MTB-banan på schemat. En tävlan mot sig själv för att sedan kunna jämföra sig tid lite längre fram vid nästa försök.

Där banan vänder vid Torråsen går det utför och har man väl tagit sig upp för MTB-banans första backar är det en rätt trevlig resa tillbaka till bommen vid Lövlunda där banan slutar. Ett perfekt ställe att heja fram dem och försöka ta lite bilder. Jag tror jag fick någon relativt skarp bild. Resten kan nog gå i papperskorgen utan att passera Lightroom. Men övar man inte lär man sig inte. En gång i tiden kunde jag fota. Nu försöker jag damma av mina kunskaper.

Vi hade det riktigt roligt Cissi och jag. Sprang fram och tillbaka över ängen för att hitta bra vinklar. Vi avslutade med övningskörning till macken för en glass och nu ska jag gå igenom bilderna! Förressten får jag väl ta bilden nedan som en komplimang. Att jag i Lundhagsbyxor, slarvigt hår och noppig hooide ändå kan vara cool. Eller så handlade det om att kameran såg cool ut. Att jag troligen hamnade på tonåringens snapchat i både bild och filmformat får jag leva med. Det händer mest varje dag numer.

 

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: