• Home
 • /
 • Cykligt
 • /
 • Startnummer, förkylning och gratis är gott!

Startnummer, förkylning och gratis är gott!

Till att börja med landade startnummer och fålla för Cykelvasan i mejlen. Att köra långa vasan för första gången innebär att jag får starta så långt bak det går nästan, starled 21, allstå rätt mycket åka om i början om jag ska nå mitt mål att åka sjuhelvetes fort de där 9 milen. Jag ångrar faktiskt att jag inte anmälde mig till tävlingsklass, men anmälan till vasan skedde ju före jag bestämde mig för att leka tävlingsrookie. Nåväl, roligt ska det bli i vilket fall som helst!


Sen till en rätt rolig grej och perfekt för mig som är nästintill sjukligt snål (inte på träningsprylar, cyklar och annat), jag har upptäckt Wrapp! Finns både till Iphone och Andriod. Detär en app där man kan ge bort presentkort till sina vänner (i detta fall facebookvänner) och själv få presentkort. Inte helt fel faktiskt. Man får presentkortet i appen och visar upp det i butiken, klart!
I dag har jag fyndat läckra bordstabletter och äggkoppar på Indiska. Hasse letade kaffekopp till jobbet och snäll som jag är fick han ett presentkort av mig precis just där i butiken. Han köpte även strumpor på Stadium. 50 kr kommer man långt på! Sen har jag ingen aning om vad ska handla för mina 75 kr på telebutiken. Lyxproblem och en riktigt användbar app. Prova ni med:)


Till något mindre roligt så snorar och nyser Hasse. Jag känner mig hängig och trött. Att bli förkylda nu är fick ju inte hända. Jag kände mig hängig redan i tisdags och hoppade träningen. Idag hade jag ju tänkt att träna teknik men jag törs inte ge mig ut. 3 dagar kvar till Ränneslättsturen och jag vill stå på startlinjen frisk och stark. Denna träningsvecka är inget att hurra för, två pass 3 timmars träning. Å andra sidan har jag kört rätt hårt träningstid räknat under en längre tid så lite vila kanske gör att jag toppar formen? Känslan att inte kunna göra något åt saken är inte roligt, bara vila och vänta, antingen bryter det ut eller så går det över.

Hasse kanske ska förpassas till soffan i kväll?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

 • Cykling min passion

  juni 28, 2012 at 20:22

  Åh hoppas att ni kryar på er snarast! Vila er i form! Du är stark och har många timmar bakom dig så det kommer att gå fint!

  Tack för dina ord på bloggen! 🙂 Värmer! Är väldigt nöjd med simloppet 🙂

  Svara
 • admin

  juni 29, 2012 at 15:41

  Tack Lina! Vilar på:)

  Sofia- det kommer att gå jättebra för dig på söndag! Sen har du ju en grym cykel nu som ser ruggigt snabb ut! Vi försöker, sambon börjar piggna på och hoppas att mitt inte bryter ut.
  Det gör vi!

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: