• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Storsjön Runt inför annorlunda subgrupp!

Storsjön Runt inför annorlunda subgrupp!

Subgrupper är ju för många synonymt med snabba cykelgrupper under ett lopp. Sub 10, sub 8 etc. Som på Vätternrundan eller Siljan Runt. Tillsammans cykla snabbt mot ett mål. Loppen erbjuder speciella starttider för dessa grupper. Jättebra.

Storsjön runt, ett motionslopp på landsväg som går av stapeln här uppe i Östersund om 12 dagar erbjuder också möjlighet till subgrupp. MEN på ett helt annat och smart sätt! Nämligen en subgrupp för dem som vill ta det lugnt och åka runt 10 timmar. Loppet längsta sträcka är 22 mil. Arrangörerna kommer att ha en kapten i gruppen.Läs mer om subgruppen och loppet här.

Jag tycker att det här ett alldeles underbart initiativ, det är ett motionslopp och allt fokus ligger inte på att det ska gå så snabbt som möjligt. I stället lägger man lite extra krut på dem som vill ta det lite lugnare. Stor tumme upp!

Ska du åka loppet? Jag ska, ett av de som jag sett framemot lite extra under sommaren.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: