Submax och maxpulstest

I eftermiddag är det dags igen för tester på vintersportcentrum. Jag var ju dit i april och nu ska det visa sig om jag har förbättrat värderna eller blivit sämre.


Hasse under testet sist. Slangar till höger och vänster!

Nu är det bara så att det här med tajming och planering inte är min starka sida. Träning ska helst undvikas dagen före. I går var det kickoff med fysisk aktivitet hela dagen. Efter testet måste jag köra 45 min spinning för en kollega och i morgonkväll blir det två pass efter varandra för kollegor. Fifan vad det kommer att kännas i kroppen. Men det går inte att göra på något annat vis.

Men sen kommer jag inte röra en fena före lördag och Tjuruset.

Nu pirrar det lite i magen, kl 15 kör vi i gång!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • Ingrid

  oktober 1, 2012 at 07:53

  Heja heja! Hoppas det går bra. Kör hårt! Jag ska göra samma sak om en vecka för att jag inte nådde max senast… gör om gör rätt helt enkelt, för min del :).

  Svara
 • admin

  oktober 1, 2012 at 19:25

  Det gick bra, helt jädra slut just nu, fick dock inte upp pulsen lika högt som sist men konstaterar att jag fortfarande är en skördtröska vad gäller uthållighet,..sämre med sprinttakter i mig.

  Lycka till nästa vecka Ingrid! Kämpa kämpa!

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: