• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • SVT Jämtlands repotage om Happymorningride!
repotage

SVT Jämtlands repotage om Happymorningride!

img_7542-1

Bara en skärmdump.

Av en händelse hade en kollega sett SVT Jämtlands reportage om vår Happymorningride i morse. Sedan var bollen i rullning och repotaget väldelat på Facebook. Någon har säkert redan sett filmen redan men jag vill självklart dela filmen även här. Vet att det är många som väntat nyfiket på att få se vad vi pysslar med varje fredag. Jag måste säga att de lyckades filma oss riktigt proffsigt. Det osar cykelglädje lång väg och det lite tjuriga vädret blev en fin inramning. Här hittar du repotaget!

Jag är stolt över det vi gör, det som Stefan styrde upp och som nu är ett nästan vedertaget begrepp här i stan. En timmes cykling och sedan frukost. Lika mycket cykling som gemenskap. För hur trött jag är så vill jag inte missa det. Ett så fint sätt att starta upp helgen som gör att fredagen går lite snabbare!

Om du inte hängt med oss ännu tycker jag du ska göra det! Alla är välkomna. Samling vid Scandic City i Östersund varje fredag 5.55.

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: