Teknikträning

Förra tisdagen kom förslaget att teknikträna vid sommarhagen upp. Sådan träning är alltid bra. Det blev några avhopp i kväll så vi var tre som åkte upp till Frösövallen för att bjuda fikagästerna på högklassig underhållning till kaffet och småkakorna.


Jag hittade lite träpinnar som fick agera hinder. Små hopp, cykla så långsamt som möjligt en sträcka (där Sara visade vart skåpet skulle stå och Therese inte var långt efter. Undertecknad bör träna lite mer balans), cykla i åttor och cykla slalom med mig jagandes efter. Utsikten vi hade gick inte av för hackor, ska man träna ska man göra det snyggt!

Kvällen bjöd på enkel och bra träning. Som en ridlektion sammanfattade Sara det.

Vi övade också att cykla mycket stökig stig uppför och nedför och ta den riktigt rotiga stigen som leder ned till sommarhagen.

Sara och Therese var nöjda och tyckte att de fick mycket ut av turen i dag. Sådant är roligt att höra. Det är också roligt att se vilken utveckling de här tjejerna gör! Inget är liksom för svårt för att prova på, det bara rasslar till så är de nere för någon knixig backe eller över några jobbiga rötter. Härligt!

Tack för i kväll!
(Och tack Elna för att jag fick bolla lite med dig och för bra tips.)

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: