Tempo i Hammerdal i morgon

Jisses vad jag är nervös. Jag skrev ju tidigare om mina planer att köra lite racer under sommaren. Jag har liksom inte ändrat mig eller så. Blev påmind av Tomas Degerström som undrade om jag inte skulle köra formtoppen förra veckan. Då var jag ju i Lund. Helt okej orsak. I morgon finns det inga undanflykter. Formtopp, tempo i Hammerdal. På´t bara.

Man behöver inte vara sysslolös

Jag är nervös som sagt. För jag vet inte hur det går till, om mina ben orkar eller om jag väggar. Känns rätt spännande att ”väcka” benen med svinjobbigt tempo (för jobbigt blir det) inför Långa Lugnet på lördag. Men vad tusan, det kanske är riktigt bra?
Sen såg jag ju att det är backtempo på Lövsta nästa onsdag. Anar att det är rakt upp till Frösötornet. DET om något skulle ju vara lite spännande. Jag ju köra Jämthjulingen i tävlingsklass två dagar efter. Stumma ben?
Kalendern börjar fyllas på men det är (som tur är) ett lång glapp mellan Lugnet och Mörksuggan. Lite träningstävlingar inte helt fel. (säger hon som har horn i pannan så fort det vankas nummerlapp).

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: