Tisdagsmtb- idag 7st!

Nu är jag så där fånigt glad. 3:e tisdagen som vi samlades i Badhusparken och nya ansikten igen. Tänk att det fanns så stort intresse och gruppen växer för varje gång.

I dag var vi 7 st som rullade ut ur Badhusparken för att åka ut på Frösön. Turen gick över Tanne och in på mittnordenleden för att sedan vika av upp mot Frösö Kyrka. Vi tog över golfbanan och sommarhagen hem. Vädret lika fint som sist.

På rulle mot Stocketitt.  
Sara tar bron fint in på mittnordenleden. 

Det var mycket skratt i kväll och en hel del surhål, någon tog sig igenom och någon annan tvättade skorna! Ett prar tuffa branta backar och en rejäl stenig utförslöpa tog vi oss an i dag och pulsen gick upp rejält.

Det är härligt med all pepp som ges, vi har olika vana av stigcykling men det spelar ingen större roll. Alla hänger med, lär sig av varandra och utvecklas. Det är cykelglädje helt enkelt.

En gruppbild måste ju tas i skogsmiljö. 

Det här är verkligen en trevlig tisdagsvana och jag hoppas vi blir ännu fler! 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

10 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: