• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Tisdagspeppen- Spanien, trendiga muggar och fullbokad spinningklass

Tisdagspeppen- Spanien, trendiga muggar och fullbokad spinningklass

Hurcillo. Den där ina lilla byn med gott kaffe precis där vägen svänger där nere!

Om exakt tre veckor har vi rullat vår första tur. Troligtvis runt Rebate. Vi sitter med all säkerhet ute på altanen efter middagen och samlar i hop lite intryck. Det är med lika stor säkerhet varmt och skönt. Kanske har vi grundat brännan en aning.

Det är med andra ord snart dags för det som verkar bli en vårtradition. Landsvägscykling i södra Spaninen. Långa pass utan några krav på fart eller intervaller. Bara hitta ett bra fik och öva lite utförsåkning på vägar med snälla bilister.
Peppen inför Spanien är stor här på Ringvägen. Mest av allt tror jag Cecilia längtar. Hon visade sina nya träningsshorts i går som hon ska yoga i varje morgon. (?!)

Hallon och kokos i fina glasburkar.

Något annat som peppar och gör mellanmålet lite roligare är de nya fina burkarna som Cecilia menar på är trendigt och ett must-have i varje anständigt hem. Jo jag köpte ju de där på möbelfirman och jag ångrar mig inte. De var fina. Inför-spinningfikat blev ju lite festligare. Attans vad inne jag börjar bli nu eller nåt….

Både hon som har koll på trender och Hasse gästade mitt spinningpass i kväll. Cecilia har tagit uppgiften att underhålla cykelbenen på stort allvar även om hon kört mer benpress än spinning i vinter. I kväll körde hon som om det var sista gången hon satt på en spinningcykel. Hon gör det bra. Mitt pass är i ärlighetens namn inte ett nybörjarpass om man har fallenhet för att ta ut sig.

Annan sorts pepp var det faktum att passet blev fullt på 21 minuter i går kväll när bokningen öppnade. Det var någon form av rekord under min tid som instruktör. Några var visst sugna på att träna efter påskledigheten.

Något annat som peppar lite är att det bara är kortvecka. Veckan därpå lika så för vi avslutar med planeringsdagar i Undersåker torsdag och fredag. Sedan väntar en fullvecka innan Spanien. Det går alldeles utmärkt att leva med.

Vad ger dig pepp just nu?
Familjen Enqvist/Nordgren/Gustavsson efter 55 minuter tufft jobb.
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: