Tour of Jämtland-prolog

Det råder cykelyra i stan. Tour of Jämtland drog i gång i dag med den inledande prologenpå 2,4km. Många tunga namn i startfältet och det är lite käckt att strosa runt bland de ”stora grabbarna”. Hasse fick träffa sin idol Magnus Bäckstedt och jag agera fotograf när Hasse poserade med en betydligare kralligare kille.

Östersund passade även på att visa sig från sin bästa sida med värme och strålande skolsken. Vilken start! I morgon tar de sig an sträckan Östersund-Vemdalen. En dag som bjuder på några riktigt tuffa stigningar.
Touren är ett otroligt proffsigt arragemang, de bakom gör ett grymt jobb! 

Lite fesligt var att killen på bilden Chris Opie, dagens femma reetweetade min instagrambild. Där fick jag för att jag försökte smygfota honom!

Podiet dominerades av Cykelcity i dag. Vinnare blev Christan Bertilsson, tätt följd av Philip Lindau och Edvin Wilson på en tredje plats. 
Tittar man noga ser man att de har fått en varsin Birger, storsjödjur i tyg. Gulligt. 
 

Nåt annat gulligt är min nya hoj inför långloppscupen 2013. Jag övergår
till Messmör, bara för att jag gillar utmaningar. Rätt praktiskt
eftersom jag med all säkerhet kommer inte behöver bekymra mig för
lagning. En hel back ryms väl där fram va?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: