• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Träningshelg i Åre med Träna med Glädje

Träningshelg i Åre med Träna med Glädje

Helgen den 9-11 september anordnar Maria som driver bloggen och företaget Träna med glädje tillsammans med Cooperhill i Åre en tjejhelg. En helg späckad med träningsglädje, aktiviteter, spa och god mat. En helg där hälsan står i fokus. Programmet innehåller fjällöpning, föreläsningar, kajakpaddling och mountainbike och eventet riktar sig till alla, nybörjare som mer vana.

Cykeldelen har jag fått förmånen att leda vilket känns jättespännande!

Kajakdelen står Åsa Eklund för, hon har tidigare tävlat på elitnivå och har erfarenhet som förbundskapten, ledare, utvecklare och personlig tränare i kanotlandslaget.

Maria kommer att ta hand om löpdelen och är ansvarig för helgen. Hon är personlig tränare och jobbar som löpcoach och driver företaget Träna med glädje med bas i Östersund. Hon har jobbat med träning sedan 2005.

Det är alltså två riktigt duktiga tjejer och är du minsta intresserad av få prova nya sker, utveckla någon av delarna eller bara vill ha en rolig helg i Åre tycker jag att du ska anmäla dig!

Läs mer och anmäl dig här!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: