Vårkänslor och snart dubbfritt!

Det var med massor av vårkänslor som jag cyklade till jobbet i morse. Gårdagens stormvindar och plusgrader hade effektivt sopat undan snön och dubben smattrade mot asfalten och gruset. Doften av förmultnat gräs gav barndomsminnen. När galonbyxorna luktade illa och strumporna i gummistövlarna var blöta. Då när man räknade ned dagarna för att få ta fram cykeln.

Nu är snart stigarna helt isfria och jag har packat ned Go:Pro:n i väskan tillsammans med den nya långärmade happyridetröjan. Det väntar lunchträning och jag tänkte göra en vlogg. Egentligen borde jag fokusera på skidåkning men eftersom spåren inte är i så bra skick får jag träna hjärtat på annat sätt. All träning som blir av är just nu bra träning tänker jag. Kanske är det sista dagen med dubbade däck i dag och till fredagens morgoncykling kanske jag har stansade sommardäck och kanske till och med fullgung.

Nu är snart fikarasten slut och jag ska effektivt jobba undan lite innan lunch. Sen får jag cykla igen!

I stan har vi fina cyklar som markerar våra cykelbanor!

 

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: