• Home
 • /
 • Cykligt
 • /
 • Vi vill gärna ha era frågor till nästa poddavsnitt!

Vi vill gärna ha era frågor till nästa poddavsnitt!

Ett litet snabbt kvällsinlägg. Ni har väl inte missat det senaste avsnittet av Cykelpodd med Elna och Helena?  (Det finns att lyssna på längst ned i det här inlägget) Ett avsnitt som var spännande att spela in och lika spännande att klippa klart. För i bland är tekniken inte alltid ens vän. Jag byggde poddkoja i en våningsäng i Idre. Inne var det lika varmt som ute och i poddkojan blev datorn överhettad. Vi fick hålla oss iskalla och lyckades få till ett bra avsnitt. Vi surrar SM, lite vilka planer vi har och om Rissveds mäktiga comeback.

Som Elna och jag uppmanade i podden och som jag gjort på Instastory så vill vi ha era frågor till nästa avsnitt. Det är så roligt att få frågor att försöka besvara. Roligt att se vad ni vill att vi pratar om. För det är för er som vi gör podden. Så var inte blyg, fråga på! Inga frågor är dumma det lovar jag. Det gå, dm r bra att vara anonym, vill du inte så kommer vi inte berätta att du ställde frågan. Skicka mejl eller DM på Instagram eller lämna en kommentar här.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

 • tobbe

  augusti 7, 2018 at 08:49

  berätta gärna lite hur ni arbetar med ”psykologi”, hur ni gör för att behålla positivt mindset och inte påverkas av yttre faktorer, hålla samman alla tankar och nerver. Hur arbetar ni för att skaka av er sådant som tynger er och känslor och personer som drar energi.

  Svara
 • Märta

  augusti 7, 2018 at 09:26

  Härligt med ett nytt avsnitt! Jag lyssnade på¨det igår när jag var ute med hunden 🙂

  Jag hade gärna velat höra beskrivningar av hur man anpassar tekniken när man kör i olika typer av knepig terräng. T ex: Hur tar man sig bäst fram på stigar med lös sand? Hur gör man för att lättast ta sig över rötter?
  (Om det ens går att förklara i en podd alltså, utan att behöva vara på plats och förklara live.)
  Märta recently posted…Inte nödvändigtvis stendumMy Profile

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: