• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Vintercykelkläderssnack i poddens nyaste avsnitt!

Vintercykelkläderssnack i poddens nyaste avsnitt!

Inlägget innehåller stolt reklam för poddens första samarbete!

Häromdagen spelade vi in vårt sjuttonde avsnitt av podden. Avsnitten kommer lite då och då. I bland med lite längre mellanrum och i bland går det undan. I bland är råmatrialet enkelt att hantera, i bland lite klurigare när små missöden sker. Vi har ingen publiceringsplan, inget manus utan bara en tanke om vad vi vill prata om. Resten löser sig så fort vi sätter i gång våra micar även om vi precis innan ska presentera podden blir nervösa och får ta några djupa andetag. Varannan gång påar vi och vi har gjort det 17 gånger nu. Ändå händer det. Men bara det är gjort surrar vi. Och det gör vi verkligen. Vi har lika svårt att sluta prata när vi närmar oss slutet. Det är så otroligt roligt att spela in, prata cykel med Elna och dela det mer er som läser.

Det tar mycket tid att göra podd. Dels tiden det tar att spela in och den tiden det tar att klippa, skapa omslag, publicera och skriva text till avsnittet. I bland har vi båda mycket annat som gör att det är svårt att hitta tid till inspelning och klippning. Vi jobbar, har familjer och det är prio såklart. Men de stunder vi tar ger enormt mycket! 

Hursom var det extra roligt att spela in det här avsnittet. Vi har djupdykt i vintercykling så som vi pratade om att vi skulle göra i poddens andra avsnitt ( det känns som en evighet sedan vi spelade in det och vi har utvecklats en del!). Vi pratar som det som vi båda får frågor om, det här med hur man klär sig när tempen kryper nedåt.

Roligt är det också att vi gjorde avsnittet i samarbete med den svenska webbutiken Good Legs cykling. Vi har testkört varsitt vintercykelkit, pratar om dem och om hur kallt det ofta blir om rumpan och hyllar det här med riktiga fickor även på damkläder. Bland annat. Dessutom tror jag att vi faktiskt har poddens renaste bakgrundsljud. Äntligen!

Som lite grädde på moset så kör vi en tävling och ger en fin rabattkod till dig som lyssnar. Hur det går till får du veta i avsnittet. 

[figure> 1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: