Vinterträningsläger och livepodd.

Det är två år sedan jag hälsade på Elna sist. Då var det juni och vi skulle köra MTBä-vättern tillsammans. Elna skulle livesända sitt deltagande och kittades upp med mickrofon och sändare. Det gick inget vidare men roligt hade vi. Jag stannade en helg och fick cykla Elnas fina hemmastigar. Vi hade en liten tanke om att spela in ett poddavsnitt när vi ändå träffades men det blev inte av den gången.

Men nu blir det av! Jag åker nämligen ned till Bunn och Bauergården tidigt i morgonbitti. Jag har gett mig själv Elnas vinterträningsläger i födelsedagspresent och poddmicken och datorn är med och trängs med cykelkläder och cykel. Vi ska spela in podd live tillsammans med de andra lägerdeltagarna och vi har gäster. Ingrid Kjellström och Jenny Eneroth. Två grymma och inspirerande tjejer som cyklat riktigt långt. Jag har ingen aning om hur det ska gå, om vi fixar tekniken och jag kan klippa i hop resultatet på ett bra sätt. Men det ska bli spännande och jag ser framemot att prova podda med publik.

Men det är inte bara podd som helgen kommer att bestå av. Vi kommer att få cykla fina vägar i Småland, få äta gott och bo fint och dricka kaffe på Gårdsrosteriet i Vista. Jag har längtat efter det här länge. Att få cykla någon annanstans än hemma. Få lite mer grusvägsmil till träningskontot och få träffa lite nytt cykelfolk. Det är långt att köra men det kommer med all säkerhet värt alla mil i bil och lite trötthet på måndag. Det är jag säker på!

Nu ska jag bara packa ned det som behövs, fundera lite på vilka cykelkläder som jag kan tänkas behöva. Det är inte så kallt söderöver. Måste tvätta cykel också och inte glömma något viktigt hemma.

Tänk vilken bra helg det kommer att bli!

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: