stravasegment

VLOGG- Hasses absurda stravasegment

I söndags fick jag en sådan där knäpp idé igen. Sådär som jag kan få i bland och funderar precis innan och framförallt efteråt om det är något allvarligt fel med mig. Jag hade redan ett cykelpass i benen. En dra-cykel över blöt myr och riskera livet i Brutalpingisstigen ned till Klövsjö. Eller QOM/QOM-kossorna jag döpte den till för något år sedan. Även om förmiddagens tur var av det lugna slaget var mina ben trötta av många cykeltimmar och urladdning i formkollsbackarna.

Just därför var det ju ett lysande förslag att just köra en backe till på kvällskvisten. En stigning på 6.6 km upp till Katrinamasten. I ett enda syfte. Att slå Hasses tid på hans absurda segment. Bara det i sig en svår uppgift eftersom han sprätte upp där när han var i grym cykelform. För att motivera mig själv hade jag gjort chokladbollar innan.

Vill du se passet och kanske prova den ljuva backen själv? Kika på strava.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: