Dags att säga hejdå till skidsäsongen

Som sig bör har jag sagt hejdå till en grym skidssäsong. Jag hade inte tänkt att åka något mer pass än det där lite längre häromkvällen. Men i natt hade det snöat ganska mycket och spåren var nydragna. Det skulle göra att skejtbädden lite mer greppig och ett varv på Storhogna till innan säsongsskiftet kommer på allvar ville vi ha.

Trots att det blåste ganska mycket var det ändå fint. Värmande vårsol, lite kall snö och bra glid. Dessvärre ett ont knä. Jag kände det redan i långfredags och lite i början av cykelturen i går. Det är svårt när jag måste åka mycket på tvåans växel. Då känns det. En bra effekt av det är att jag under vintern mestadels åkt på treans växel och blivit stark på den. Hursomhelst insåg jag när vi var klara efter 13 km att det här var defentitit det sista passet för den här säsongen. Nästa gång jag åker ned får det bli fatbike och jag får göra det som jag kan. Att cykla och ta ett snack med sjukgymnasten om vad som bör göras åt knät.

Och cykla är inte fy skam. Det är ju trots allt vår nu. Har sett att delar av Ladängens DH-bana tinat fram och jag ska nog reka lite stig på Andersön i veckan. Vi planerar också en utflykt med cyklar lite längre fram för att få stigcykling och utförsåkning.

0

One Comment

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: