En makalöst trött tisdag

Jag åkte upp på berget i eftermiddags. Ville köra några åk innan regnet skulle komma. Men redan efter första vändan ned i den blåa flowleden kände jag att det inte var min dag. Jag gjorde onödiga misstag och hade ingen känsla alls. Jag åkte Am-banan med en ännu sämre känsla. Rullade igenom och bestämde mig för att åka hem efter två åk till. Det var ingen mening att fortsätta när huvudet inte alls var med. Men jag nådde i alla fall ett av sommarens mål, att sätta det större och längre hoppet i flowleden.

Jag var trött redan i morse och hade svårt att hänga med i den utbildning vi hade. Mina tankar for i väg och jag kämpade med att inte somna. Jag fick inte ihop det som sas och bestämde mig vid förmiddagsfikat att avvika och åka upp på jobbet. Passade på att lägga mig i massagestolen under lunchen och åkte hem vid två.

Det är helt enkelt lägerhelgen som gått som kommer igen och biter mig i svansen. Energin är låg och jag behöver hämta igen mig mentalt. Jag och Eszter bjöd på tjejläger och även om det ger en rejäl boost så som det som är roligt gör så kommer tröttheten.

Jag känner mig förnuftig som inte fortsatte cykla i dag. Det är ofta saker händer när fokuset inte finns där och jag är makalöst trött. Berget står kvar och att bara sitta i fåtöljen hemma och skriva lite är nog precis vad som behövdes idag.

För jag har massor att berätta om helgen som gått och fina bilder att visa. Hasse kom nämligen förbi på fredagen och fotade oss. Uppskattat!

4

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: