Hälsade september välkommen med morgonkaffe

Jag och Sandra ses regelbundet för morgonkaffe oavsett årstid, om vi jobbar eller lediga. Tidigt möts vi upp för att hänga lite, fota och få en stund utomhus innan dagen drar i gång. De här morgonkaffestunderna betyder mycket och även om det i bland är lite jobbigt att komma upp om jag är ledig just den dagen.

I morgon kom Sandra hit. Det skulle vara dimma enligt väderleksrapporten och vi såg framför oss hur fint det skulle vara nere vid sjön. Det var inte dimma i morse utan en ganska bitig västanvind men däremot försökte solen komma fram och värmde lite.

I morse lyxade vi till det med att koka kaffe på plats. Sandra hade med sig Sapmikaffe från Great Lake coffee som värmde gott i blåsten. Vi konstaterade att septembers första dag bjöd på höstkänsla. Träden börjar skifta och luften är både klar och hög. Nu behövs fiberduk över odlingen igen för att kunna låta det allra sista mogna klart.

Efter två timmar bröt vi upp och gick hemåt. Jag sa hejdå till Sandra och åt långfrukost med Hasse. Det blev en fin start på höstens första och allra vackraste månad!

6

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: