• Home
 • /
 • Jobba med mig

Jobba med mig

helenaenqvist.se drivs av mig Helena och är en landets största cykebloggar. Bloggen har funnits sedan 2007 och har en trogen läsarskara. Bloggen når ut till hela Sverige och har en köpstark målgrupp av både män och kvinnor.

Bloggens största fokus ligger på cykel men jag skriver även om skidor, friluftsliv och har en personlig touch och speglar mycket av mitt liv. Jag bor i Östersund i Jämtland och tillbringar mycket tid i fjällen runt Storhogna där jag har min stuga.

Du är välkommen att kontakta mig om du har ett förslag till samarbete som passar både dig ditt och företag och mig och min blogg.

Mejl: kontakt@helenaenqvist.se
Instagram: @helenaenqvist.se
Facebook: facebook.com/helenaenqvistblogg/

Helena Enqvist
Ringvägen 9
831 37 Östersund

Sponsrat innehåll och samarbeten

Jag  är öppen för samarbetsförslag på min blogg och de mer långvariga samarbetspartners får en länk och logo på den här sidan.  De inlägg jag skriver i samarbete med företag är alltid utmärkta och följer de riktlinjer uppsatta av yrkesnätverket Influencer of Sweden. Inläggen i bloggen är alltid mina egna ord och åsikter och jag producerar alltid mitt material själv. Inläggen ska vara relevanta för det som jag skriver om på bloggen och jag är rädd om det förtroendekapital jag har gentemot mina läsare och följare i sociala medier. Jag tar ej emot produkter för exponering i mina kanaler eftersom de ska beskattas enligt lag.

Jag har skrivit under Influencer of Swedens kampanj som är ett upprop för att bekämpa smygreklam i bloggar och andra sociala medier. Det här gör jag inte några omständigheter undantag i från. Det är min skyldighet gentemot marknadsföringslagen och de som läser min blogg.

Redaktionella skriv- och fotouppdrag.

Vill du anlita mig för skrivuppdrag samt för fotouppdrag är jag öppen för det. Jag har till exempel skrivit för Visit Östersund i syfte att lyfta vilka möjligheter till finns för cykling i Östersund. Texterna presenterades både på webb och i broschyr.

Exempel på samarbeten och uppdrag

Under sommaren och hösten 2019 är jag ambassadör för den svenska nätbutiken Good Legs Cycling  Som har som mål att kunna erbjuda cykelkläder som både sticker ut och som passar bra i våra svenska förhållanden. För Good Legs Cycling gjorde jag ett inlägg om hur du väljer rätt cykelbyxa och jag delade med mig av min kunskap och erfarenhet samt bidrog med bilder både för blogg och Instagram.

I maj 2018 skrev jag ett inlägg tillsammans med Mountainbike-SM inför tävlingen som skulle på Frösön. Jag levererade bilder samt presenterade en guide till den bästa cyklingen som mitt område har att erbjuda. Ett område som jag har stor kunskap och lokalkännedom om. Nedan finns exempel på bilder som nyttjades i deras kanaler inför tävlingen.

Jag har även arbetat tillsammans med Egons cykelaffär där jag utvärderade en cykelhjälm samt ett inlägg om om vintercykelskor.  
Där kan du också se hur jag annonsmärker mina inlägg. Jag är också noga med att SEO-märka mina inlägg  för att de ska få så lång livslängd som möjligt. 

5 Comments

 • Nona Arthur

  juli 12, 2019 at 20:03

  Hey, helenaenqvist!

  Want to be Instagram famous?

  Ever thought about what it feels like to be an Instagram Influencer?

  Now, imagine that it’s Friday and you have just woken up from a sound sleep.

  Roll over, check the cell.

  Make your way to your page.

  You‘re surprised at what is waiting for you: Over 738 likes on a single one of your pictures! There, you see a a huge amount of likes on your pictures–over 738 on a single photo alone.

  You hop out of the bed, and head to the kitchen. You want a drink, so you put the kettle on for some coffee, and check Instagram again.

  Presto! Another 49 likes.

  Here comes another one. This time it’s not a like but a message from one of your followers. They congratulate you on your success and let you know they adore waking up to your content.

  As you read it, you begin to smile. It is a really attractive person, and they love your posts.

  While you sip your tea, you start typing up your response. But then your phone buzzes.

  Wow, ANOTHER message. You close your cellphone and throw it in the bag. Time for the gym.
  Let’s stop the simulation there. People have a hard time getting what they want in life. People can hardly get themselves to eat a good breakfast.

  Now, this is the point in time where you learn to take control of your Instagram.

  Imagine if you could raise your engagement by 100%, or 1000%?

  Truth is, it’s not the most complicated thing in the world to get more. For example, all the old pros use our website.

  Automagically see tons of likes on your images just minutes after posting.

  The ”Top Post” section, all of a sudden, doesn’t seem that far away.

  This is all great, but you have really got to put in the work to make it happen. OK, you got me, it’s not real work.
  1. Click https://rhymbo.icu
  2. Plug in your Instagram username.
  3. 10 – 15 likes will be sent to your 3 most recent pictures. Just like that.

  Being a regular on that page will supercharge your growth 10x, easy. You know where the answer to fame is. Now reach for it. Are you ready?

  Chow for now.

  Svara
 • Kareem Astley

  juli 23, 2019 at 03:12

  Hello there!

  You Need Leads, Sales, Conversions, Traffic for helenaenqvist.se ? Will Findet…

  I WILL SEND 5 MILLION MESSAGES VIA WEBSITE CONTACT FORM

  Don’t believe me? Since you’re reading this message then you’re living proof that contact form advertising works!
  We can send your ad to people via their Website Contact Form.

  IF YOU ARE INTERESTED, Contact us => lisaf2zw526@gmail.com

  Regards,
  Astley

  Svara
 • Per-Ola

  augusti 30, 2019 at 20:52

  Hej!
  Jag får erkänna att jag ”hittade” din sida först idag! Riktigt bra innehåll och fina bilder!
  Jag ”skrev under” ett medborgarförslag som gäller cykeltvätt. Jag tycker det verkligen vore bra ffa. förstås för MTB men även för mig som cyklar landsväg vore det praktiskt att kunna tvätta av cykeln efter en runda utan krångel (som det annars ofta kan bli). Har det inkommit respons på detta från kommunen eller?
  Jag hoppas verkligen något kommer att hända i frågan!

  Hälsningar
  Per-Ola

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.