Rundhögen- Blåhammaren i morgon

Vi ska på äventyr igen

Vi ska på äventyr igen!

Det är fredagmorgon när det här inlägget går ut. Egentligen skrev jag det redan i går kväll så glad och exalterad över lördagens plan. Dotterns kompis kommer till stan. Det ska regna i stugan och vi har funderat i vecka vad vi ska pyssla med i helgen. Vi ville inte att ungdomarna skulle vara helt ensamna i stan. Inte för att jag tror att de gör något galet men ändå. Vi bestämde oss för att stanna kvar i lägenheten.

Jag som legat sjuk och inte tränat något sedan fjällturen på cykel i lördags och har myror i benen. Det liksom sprätter och jag vill få ut all överskottsenergi innan jag klättrar på väggarna. I helgen på min storebrors sons dop pratade pappa och jag lite om leder runt Storulvån. Han springer nämligen rätt mycket den gubben numer. Från att vara storrökare till helt rökfri för ett par år sedan och en dröm om att springa Jämtlandstriangeln tassar han omkring i fjällen mest varje helg i löparskor. Han har alltid varit utemänniska, alltid fiskat, plockat bär och har samma fjällbehov som mig. Eller det är nog jag som har ärvt det av honom.

Nåväl och för att komma till saken så har jag velat uppleva fjällen med pappa i ett par löparskor. Så jag skickade ett sms och fick inget svar. Hasse ringde i stället och han blev så glad över frågan och förslaget över vårt turförslag. Han hade ändå förberett min lillebror att han skulle springa i helgen. Turen blir Rundhögen – Blåhammaren efter tips och sån inspiration från Sara Rönne. Vi lunchar på Blåhammaren innan vi springer tillbaka. 18 km tur och retur. Det känns lagom långt för mig som varit krasslig. Vädret ska dessutom vara fint. Pappa var rädd att vi skulle springa i från honom. Är det någon som springer i från är det garanterat den gubben!

Nä men nu är det snart lördagmorgon eller hur?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: