Run run run – Storhogna Fjäll

Jag måste bara få dela med mig av söndagens löparrunda i Storhogna. Följer du mig på Instagram eller är min vän på Facebook har du redan sett en liten komprimerad version av den här vloggen. Det är inte lätt att springa med GoPro och jag insåg rätt snabbt att det inte fungerar med bröstbälte. I stället fick jag springa med kameran i handen och klippa bort många alltför skakiga sekvenser. Det finns några kvar men det får ni leva med.

Nu är fjället allra finast. En färgexplosion av gult, orange och rött. Fjällbjörkarnas löv är sköra och löven blåser av så snabbt. Ljungen har gått från lila till brunt och blåsriset lyser rött. Ännu värmer solen och spängerna torra. Det är löparglädje så där så det spritter i kroppen och frihetskänslan är enorm. Har du inte provat att springa fjäll är det dags! Ge dig ut om du har möjlighet.

Jag vill inte bara dela med mig av en film utan också några av söndagens bilder. Jag får i bland nypa mig i armen över att ha detta som min bakgård. Ha fjället ett stenkast från stugan i Storhogna och 10 mil från min ytterdörr här i Östersund.

Storhogna img_5937 img_5938

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: