Vlogg – Blanktjärnsrundan i löparskor

Jag tar tillvara på varje ledig minut nu. Ser till att varje dag blir ett litet äventyr. För jag mår som allra bäst när jag får vara ute. Inte tänka på så mycket mer än det jag gör precis där och då. Att vara i nuet. Som i dag tisdag när jag och Cecilia packade med oss lunch. Tog bilen upp till Vålådalen och lufsade Blanktjärnsrundan tillsammans. Vädret var så där fjällvädrigt som det är i juni. 6 grader varmt med blåst och enligt appen klart skulle det kännas om 3 plusgrader. Regn och sol omvartannat men lika fint ändå!

Vi hade ingen brådska alls. Gick i bland, sprang i bland och stannade för lite kakor vid Blanktjärnarna. De där som är smaragdgröna och så vackra. I stället för många bilder blir det i dag en VLOGG. Kanske lite fnittrig och larvig men så får det vara i bland. Vår humor spårar lätt ur.

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

9 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: