Nordenskiöldsloppets nya bansträckning

nordenskiöldsbanan

nordenskiöldsbanan

Har suttit som nålar i dag och klickat in mig på Nordenskiöldslopptes facebooksida med jämna mellanrum. Allt för att få veta hur den nya bansträckningen ska se och vilka depåer som Hasse kan möta upp i. Vi kommer inte att skida till Kvikkjokk utan vänder efter vad som ser ut som 6,7 mil i Granudden. Åker tillbaka till Jokkmokk och snurrar på en slinga på 11 km 2 varv innan målgång. Total klättring på 17,8 milen blir 840 höjdmeter. Det är som att åka till Mora och vända tillbaka till Sälen. Rätt greppbart i tanken. Ännu har inte info-pdf:en uppdaterats så jag väntar vidare.

På tal om depåerna och Hasses möjligheter att supporta i dem blir det klurigt. Det är Karatsvägen som är den sista med bilväg om jag tolkar kartan rätt. Det innebär att jag nog måste ta med lite mer i vätskevästen än jag tänkt. Typ en armada av klister och skavsårsplåster.

Det börjar bli lite för nervpirrande det här, jag har snart inga naglar kvar. Jag som är ett kontrollfreak av ragn när det kommer till info innan lopp har det lite jobbigt nu. Jag vill kunna printa ut infon, sitta med den en stund och planera. Nu tittar jag på en taggig höjdprofilsbild och har ont i magen. Lugn och fin nu Helena

0

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: