• Home
  • /
  • Skidor
  • /
  • 10 minuters intervaller i skidspåret – en bra torsdag

10 minuters intervaller i skidspåret – en bra torsdag

 

Grynig selfie i elljus

Jag lånade Hasses trådlösa lurar och åkte upp på ÖSK för kvällsintervaller. Pluggade in mitt spinningpass i öronen. Med Ellie King, Muse och AC/DC körde jag över tänkt ”tävlingsfart” i 10 minuter, vilade 3 minuter och upprepade till klockan pep för fjärde och sista intervallen.

Eftersom det varierar lite i kupering från ÖSK till Spikbodarna fick jag staka som ett skållat troll utför för att behålla en skapligt hög puls. Åkte utan stavar i vilan för lite extra teknikträning. I dag var det bara en fördel att min glid kändes som sandpapper, det blev lite extra kämpigt. 16,4 km och 1.15 timmar senare kunde jag hoppa in i en varm bil (diselvärmare det bästa) och åka hem och kvällsfika. En bra kväll i spåret och franförallt en bra känsla i kroppen. Dessutom gick tiden lite fortare utomhus än i går i SkiErg:en.

Nu ska pannlampor laddas, kläder plockas fram, det är fredag och Happyride i morgon! 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

15 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: