5 timmar på fjället

Så glad blir man av frisk luft.

Vi fortsätter att andas fjälluft och tar tillvara på vårvintern. I dag i sällskap med familjen Bodin. Skate från Storhogna med fikapaus i Fallmoran och våffla vid Jaktstugan och tillbaka till Storhogna. 2 mil och 5 timmar utomhus. Inget sprintlopp men det var inte heller tanken. Cissi och Lova gjorde ett kanonjobb och kämpade hela vägen. Mattis är som ett tunt pappersark, bara flyger upp för backar. Snäll som han är väntade han in Cecilia emellanåt och drog henne när det var lite jobbigt. Så söta så de två.

Kallare i dag än förra helgen. Runt 5 minusgrader med vind ger en rätt kall kyleffekt och det fick jag erfara idag. Det var längesedan som jag frös så mycket. Mest om händerna. Solen värmer fint nu men det blir ruggigt när den går i moln. Hade inte tänkt att det skulle vara så kallt som det var i dag.

Förra helgen var det mjukt i skoterspår och skidspår. I dag stenhård i princip överallt. Det känns i knän och fotleder just nu. Det behövs en vinter till på skateskidorna innan jag blir helt trygg att åka när föret är hårt och isigt. Nu åker jag mest och spänner mig.

Vilken dag! Trevligt sällskap, goda våfflor och mackor. Vi somnar nog ovaggade alla fyra i stugan i kväll. Tänk om alla dagar kunde vara så här. Eller att jag hade möjligheten att stanna kvar här tills snön försvinner helt.

Avslutningsvis lite fjällbilder.

Hoppas ni har haft en fin lördag!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: