• Home
 • /
 • Skidor
 • /
 • "Inte Björn Ferrys efterträdare"

"Inte Björn Ferrys efterträdare"


Vintern är här, åtminstone på skidstadion i går kväll. Det hade snöat stora tunga och blöta flingor på kvällskvisten. Innan var det mest slask i stan. Vi var lite tveksamma om det skulle vara någon ide att åka up på ÖSK.

Tur att vi gjorde det! De har gjort ett fantastiskt jobb med spåren inför premiären av skidskyttet. Klassiska spår och en fin skejtbädd har de trollat fram. I går var jag nöjd att jag har ett par skejtskidor. Runt nollan och ymnigt snöfall är svårt att valla för. Nu är det bara att ta på sig skidorna och åka.

Jag fick mjölksyra i vader och lår efter ett par 100 meter. Inte konstigt med tanke på att jag två timmar innan avslutat mitt RPM-pass. Stapplade mig runt Björnberget och sakta började jag få ordning på kroppsdelar och hitta in i rytmen. Det är kul men svårt att lära sig något nytt. Känslan är häftigt när flytet kommer. Det är lite som att dansa det här att åka skejt.


För att återknyta till rubriken. Orden är Hasses. Han stapplade sig uppför. Jag tycker att med lite träning är han nog i Ferry-klass om ett par år eller så! Nämen vi har rätt skoj vi två. Bästa träningskompisarna.


Nu när ni läser det här har jag bytt snorsport och snö mot finkläder. Sitter på tåget till Stockholm för Älderomsorgsmässan på onsdag och torsdag. I dag väntar ett studiebesök på socialdepartementet. Vår gamla chef jobbar där. I går berättade hon per telefon att hennes kollegor såg framemot att få höra om vårt jobb. Gör en power point och håll ett föredrag sa chefen. Hejsan tänkte jag. Lite lätt panik infann sig men jag lyckades sy i hop något under eftermiddagen. Det här blir spännande på många sätt.

Ha en bra dag vänner och jag vill tacka för alla fina kommentarer om inlägget i går. Här på bloggen, på instagram och Facebook. Den pepp ni ger mig värmer långt in i hjärtat. Jag gillar er!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • Katja

  november 26, 2014 at 08:52

  allså det gör nästan ont hur mycket jag längtar efter precis sån snö. skidstadion. Idre. vad som helst. men vacker, fluffig snö. Lycka till med presentationen!

  Svara
  • admin

   november 28, 2014 at 07:23

   Tack i efterskott, det blev inget, vi fick förhinder.
   Jag hoppas du får lite vitt nere hos dig i vinter..eller kommer i väg till fluffet! Tänk vad festligt det är egentligen, du längtar snö och jag får en sån där känsla att jag vill bo söderöver och cykla mest hela tiden..

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: