En skidfilm i repris

För två år på dagen i dag publicerade jag en skidfilm jag klippt i hop. Jag minns att jag la ned mycket tid på filmningen och klippningen och kände mig riktigt nöjd jag var klar. Då lekte jag en del med rörlig bild och tyckte det var roligt. Jag tappade det där med rörlig bild sedan. Jag har filmat en hel del men inte haft tiden eller lusten att klippa i hop matrialet.

Hursomhelst tittade jag på den där skidfilmen nyss. Jag har gått igenom lite gamla inlägg i väntan på ett zwiftrace jag ska köra om en timme. Jag ler lite åt jag hade samma skidkläder på mig som då för två år sedan när vi var ute tidigare i dag. Ler åt de fina snöulliga träden som vi inte har nu och ser att det var mer snö 2018. Ler lite åt min egen fånighet som inte tror att jag kan åka skidor. Som tror jag ser ut som en sprattelgubbe. Så är det inte riktigt när jag tittar på mig själv.

Så här kommer skidfilmen, den som sätter fingret på varför jag gillar den här träningsformen så mycket!

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: