• Home
 • /
 • Skidor
 • /
 • Helgens planer- jag ska åka skidor oavsett

Helgens planer- jag ska åka skidor oavsett

Det är fredag. Äntligen. Den här veckan har gått fort, jag har inte fått till särskilt mycket träning och har toppat slutet av veckan med en liten förkylningskänsla. En sån där som egentligen är så mycket förkylning men som ligger och lurar lite och man vill helst träna men förstår att man inte ska. Därför blev det ingen morgoncykling i morse. Vila för att i stället kunna träna i helgen.

För helgens plan bestod enbart av skejt. För att komma i gång. Det är mindre än 100 dagar till Nattvasan. Nu ville vädret annat. Det har töat även här i Storhogna och spåren är isiga. Jag blev lite deppig hemma innan vi åkte. Jag vill åka skidor. I timmar. Packade ändå ned skidkläder i förhoppning om att det kan vara åkbart. För att inte klättra på väggarna om det inte skulle gå att åka så fick fatbiken följa med.

När vi kom fram tittade vi till spåret uppe på Katrina. Det såg mycket bättre ut än vad vi trott. Så kanske får fatbiken stå. För jag ska åka skidor oavsett.

Annars är helgens plan att se till att sova ordentligt. Vi ska också försöka att komma ut på äventyr. Nyttja all tid utomhus. Jag ska skriva klart en del blogginlägg jag har i utkastmappen. Det är så mycket jag vill skriva om men så lite jag ned på pränt. Jag har ju många av era läsarfrågor kvar.

Vad har ni för helgplaner? 

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • Helena

  november 25, 2017 at 07:14

  Helgens planer är att fika med familjen, lite fix i köket i sluttampen på renovering och att träna. Känner både lust att springa och cykla. Hittade lite stigar förra helgen som jag vill utforska mer.
  Sen ska jag packa för om en vecka drar vi till Gran Canaria.
  Att åka skidor skulle inte vara helt fel heller, men vår snö försvann snabbare än den kom i onsdags.
  Ha en härlig helg!
  Helena recently posted…VintercyklingMy Profile

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: