Knäckebröd och skidgång.

En helt vanlig tisdag på Ringvägen? Knäckebröd i lampan? Jodå, visst är det så! I dag sprödknäcke på rågsurdeg, 3 olika kryddningar, hel kummin, rosmarin och halvsalt och sesamfrön. Blev riktigt gott, och hembakat knäckebröd ska vara lite kantigt och inte så runt!

Bortsett från att jag snart kan öppna bageri här så har jag lusläst vasalöparen som kom tillsammans med den bästa dasslektyren, dvs Pölderkatalogen igår. Skidsuget blev stort och för att inte tala om ha-begäret. Mycket jag vill ha, men ny cykel är prio ett.

I vilket fall som helst så hittade jag lite om skidgång i vasalöparen! Och just det är vad jag ska pyssla med i kväll, var ju i väg förra veckan och har riktigt längtat efter att få ge mig i kast med backarna och spänststegen. Rekomenderar verkligen denna form av träning! Så ger er ut!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: