Skate in i soluppgången

I bland är det så värt att kliva upp lite för tidigt en söndagsmorgon. Äta frukost, ladda pannlampor och möta upp John vid spårcentralen. Som i dag. Skate från mörker och in en makalöst fin soluppgång som färgade fjällen lila.

Visst var kroppen lite morgontrött de första kilometrarna och ville inte riktigt lyda. Men det släppte i takt med att ljuset kom. Vi snurrade runt på toppen av Katrina. Mötte pistmaskinen som skapade fin men mjuk manchester åt oss.

Stannade en stund vid sittliften för att få se solen gå upp mot Svegshållet samtidigt som de första utförsåkarna tog dagens första svängar. Vi huttrade en stund innan vi åkte ned till bilarna och drack vinbärsglögg och Lemmelkaffe med pepparkakor. En väl spenderad adventsmorgon och ett litet vardagsäverntyr i Katrins adventsuppmaning. 

Har ni haft en fin morgon?

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

8 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: