• Home
  • /
  • Skidor
  • /
  • Sista inför Nattvasan -vallning och kroppsskrälle

Sista inför Nattvasan -vallning och kroppsskrälle

I morgon eftermiddag åker vi ned till Rättvik. Jag ska försöka vara på jobbet tidigt för att hinna göra klart det som ska. 

Jag vilar, handspritar händerna och försöker förtränga att kroppen känns krasslig. Inget att känna stress över. Det blir som det blir men skäller lite i smyg på den trisklande kroppskrället.

Ett sista och nödvändig inköp var ett par over-strap-handskar. De sätter man över sin vanliga handske och kontrollrem. Smart och jag borde inte frysa nu. Tanken var att köpa ulliners men jag insåg att det skulle bli för tajt och därmed ännu större risk att frysning händerna. 399 kr känns som en vettig invenstering.

Vi har ägnat en stund i vallaboden i kväll. Lagt en kallare LF6 i botten och toppad med två lager swix maraton. En glidvalla som fungerade jättebra på Nordenskiöldsloppet i fjol. Då rillade Hasse struktur på skidorna. Nu har vi ingen rill men det får gå ändå. 

Eftersom det var kö i vallaboden tog Hasse hand om jobbet. Jag har full tillit till hans vallakunskaper. Han ordnade grymma skidor i fjol och de här kommer att bli lika bra.

2 dagar kvar. Jag längtar verkligen! 

5

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: