Skymningsskejt

Jag var trött, hade tänkt att bara landa i stugan. Valla mina klassiska skidor, dricka lite kaffe och sedan sova. Men så ringer en vän. Som är sugen på att skejta i solnedgången. I lugnt tempo runt Högfjällsslingan. Jag tvekade inte särskilt länge. Bara jag skulle hinna fram med bussen så.

Det blev inte så mycket till solnedgång i går kväll. Men det blev skejt i skymningen med månen som sällskap sista biten. På alldeles lagom mjuk skejtbädd. Kroppen var trött men det gjorde inte så mycket. Det var bara skönt att få röra på sig. Surra bort en timme och sedan landa i stugan och äta sen middag.

Det är fint att ha vänner som John, som kommer med små äventyr och roliga förslag. Och gårdagens skidtur var en av de finaste på länge.

I dag är jag lite snuvig. Jag hade tänkt att skejta in i soluppgången och sedan möta upp mina kollegor som kommer med buss för två planeringsdagar. Jag sov lite extra i stället och hoppas att kroppen orkar åka lite klassiskt på dagen i dag. Det får gå långsamt helt enkelt.

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: