Snölängtan

Jag tänkte först skriva en sådan där veckolista jag lyckats med två gånger tidigare. Äsch tänkte jag. Jag ska göra ungefär samma sak som förra veckan och veckan dessförinnan. Träna, jobba, eventuellt köra trainer (säger man så) och åka till stugan. Dessutom är det ju tisdag.

Nej jag skriver så här i stället. Jag längtar efter ensamheten i ett skidspår med snötyngda granar.Jag vill hänga med dottern i Katrinaspåret i yrväder med pannlampa. Få ploga upp spår som driver igen på sekunden,Jag vill äta våfflor med hjortronsylt i vårsolen. På en bänk vid Samevistet i solskenet. Med solglasögon och tunnare skidkläder.Jag vill åka ankarlift tills benen darrar av mjölksyra, pumpa puder under liften och äta mackor i värmestuga med underbaraste människan jag vet.Jag vill ligga mot en sten på fjället med kaffe i kåsa och titta på skoteråkare. Känna lukten av bensin som ger så många barndomsminnen, vintriga barndomsminnen.Jag längtar helt enkelt efter snö. Massor av snö och många nya äventyr. Så är det bara.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: