• Home
  • /
  • Skidor
  • /
  • Stavbrott, skavsår och Keos sport

Stavbrott, skavsår och Keos sport


Det började bra i dag. Sen gick det utför och blev en dyr historia.


16 friska minusgrader med lila under skejtlaggen blev det lite kärvt. Men det gjorde inte så mycket. Vädret var vackert. Solen orkar knappt över fjällen och ger nästan skymningsljus på förmiddagen. Vi kämpade oss till skalet när jag gjorde illa knät och skejtade som en kratta tillbaka. När det onda släpper i knät fastnar jag i en uppstickande pinne och ramlar. Jag landar i snön med stavarna under skidorna. Självklart går den ena av. Hasses fina svindyra swixstavar. Det blev en promenad hem i snön med skavsår på ena foten och en jävla ångest kan jag säga.


Efter upptining och omplåstring åkte vi ned till Vemdalen för en fika på Åtgården och ett besök på Keos Sport och Fritid. Såg ni Tina i fjällen fick ni se den gröna lilla butiken i Vemdalen som har det mesta….från 85 ungefär.

Det är roligt med människor som den här mannen. Som samlar på sig saker och som gärna pratar em stund. Vi hittade ett vallaställ med vallor som det nog är svårt att få tag i en vanlig butik numer. Eftersom vallor är roligt och vi har en liten men ansenlig samling gamla vallor köpte vi två gamla burkar. Swix Polar för -15 till -30 och en guldfärgad swixburk. Den sista vet vi inte när den ska användas. Å andra sidan lär polarvallan inte ta slut i första taget.

Nu ska jag försöka att inte tänka på Hasses brutna stav och det faktum att det blir lite dyrt för mig. Jag ska slänga upp benen och blunda en stund.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: