• Home
  • /
  • Skidor
  • /
  • Testar klockan och radiointervju i eftermiddag
radiointervju

Testar klockan och radiointervju i eftermiddag

Status just nu: toknervös (och cykelsugen)

Inte bara för att det snart är dags för avfärd norrut, inte bara för att skidorna inte är vallade och jag inte har en aning om hur jag ska fästvalla dem. Inte heller för eventuell sjukdom. (Där jag förövrigt inte tänker säga att jag klarade mig, det är många timmar kvar och säger man det så åker man på något- garanterat) Vi kommer till det där nervösa snart.

Vi börjar med cykelsuget. Jag hoppade Happyriden i morse och som alltid när jag inte är med var det säkert så himla trevlig och frukosten kanonbra osv. Jag valde att ta det osäkra före det osäkra eftersom jag hade en antydning till snuva i morse. Kan möjligen bero på att Hasse har duntäcken och att det landat lite pollen även över jämtlandet. Men man vet aldrig. Så i stället tänkte jag ta en liten lugn sväng efter jobbet i dag. Det får jag avstå. Lite tråkigt men samtidigt helt okej.

För anledningen till att jag är nervös är att Radio Jämtland ringde strax efter fikarasten i dag. De ville gärna att jag skulle vara med i deras eftermiddagsprogram i dag. ”Du ska ju åka ett jättelångt lopp”. De vill att jag pratar om loppet, mina förberedelser och hur jag ska lägga upp loppet. Det sistnämnda vet jag knappt själv men ändå. Jag tackade ja. Så därför är jag nervös. Vid halv fem i eftermiddag ska jag vara där och prata i direktsändning någon gång vid femtiden. Spännande och roligt att bli tillfrågad. Så ratta in Radio Jämtland på P4 vetja! Det sänds även via webben så klart.

Vid sju ska jag intervjuas via telefon om cykel. Mer än så säger jag inte om det ännu. Det lär märkas sedan, i alla fall i den här regionen.

Slutligen går jag omkring med min Garmin i dag. I skidläge med pulsband och luktar lite gammal häst. Mitt pulsband gör det. Jag testar hur länge klockan kommer att hålla i sparläge. Förhopningsvis håller den ett dygn. Jag vill gärna kunna se tiden när jag ute för att hålla koll på reptider och medelhastighet för att kunna åka inom maxtiden. Vi kommer att ta med Hasses klocka som reserv. Sedan ska väl viligt erkännas att det vore trevligt att få in loppet i Strava!

Nu lunch. 

radiointervju

Hårdtest av Garmins batteritid.

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

9 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: